Danny Ghosen is van dichtbij betrokken bij gezinsdrama Etten-Leur

Danny Ghosen loopt in de nieuwste aflevering van 'Danny op Straat' mee met de politie in Etten-Leur. Hij wil zien hoe de politie te werk gaat in tijden van corona. Maar wat een informatief kijkje in de wereld van de politie had moeten worden, eindigt in een drama als de agenten een melding krijgen dat er vier lichamen zijn gevonden in een woning.
03 april 2020
In de aflevering is te zien hoe de politie in het bijzijn van Danny een melding krijgt dat er een stoffelijk overschot is gevonden in een woning. Kort daarna wordt gemeld dat het om vier stoffelijk overschotten gaat. "Het kan eventueel zijn dat er iets van gassen in de woning zijn. Het kan met corona te maken hebben. Op dit moment weten we niet wat we daar aan gaan treffen." Met de kennis van nu weet de kijker dat het om een verschrikkelijk gezinsdrama gaat.

De politie krijgt onderweg naar de woning nog door dat er op het adres vijf mensen wonen: twee kinderen van 2 en 6 jaar en drie volwassenen van 31, 33 en 65. "Dit zijn meldingen die wel iets met je doen. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Dan kunnen we in de coronatijd zitten, maar als je daar nog iets kan betekenen en iemand kan helpen dan ga je iemand helpen", vertelt de agent. Presentator Danny is zichtbaar geschrokken: "Vier doden in een woning, holy shit."

Als de politie de woning binnengaat, worden ze geconfronteerd met het drama. Hun onderzoek door de woning gaat door merg en been. Ook de politie gaat het niet in de koude kleren zitten. "We treffen hier iets in de woning aan dat niemand wil zien." Zeker omdat er kinderen bij betrokken zijn. "Wij komen best wel vaak in situaties waarbij mensen overleden zijn, helaas. Maar als het dan een gezin is met hele jonge kinderen, dan doet dat iets met je. Dat zijn de meldingen die je mee naar huis neemt, die echt indruk op je maken."

Terug naar media